Kontakt
Kontakt Cookies

Din tryghed

God udlejning handler om gode oplevelser.

En af de vigtigste grunde til at lade dit hus udleje gennem DanCenter er den tryghed, der følger med.


DanCenter er til stede, hvor dit hus er. I Danmark har vi mere end 28 lokale kontorer. Vores servicebiler er ofte at finde i de lokale sommerhusområder og er derved med til at skabe tryghed overfor dig og dine feriegæster.


Vi kommer til dit sommerhus efter hvert lejemål, her kontrollerer vi, om gæsterne har gjort tilstrækkelig rent og om der er sket skader på hus eller inventar. Er rengøringen ikke udført korrekt, så sørger vi får at det bliver gjort, så huset er indflytningsklart næste gang.


En sjælden gang sker det desværre, at gæster forvolder skade på det lejede sommerhus. Som udlejer hos DanCenter får du en gratis forsikring, som dækker dit inventar samt bygning, hvis uheldet skulle være ude.


DanCenter sørger for at opkræve leje og evt. forbrugsafregning fra dine feriegæster, du slipper dermed for selv at skulle lave opkrævning. DanCenter dækker desuden betalt og bekræftede lejemål, der afbestilles, hvis der er 30 dage eller derunder til indflytning skulle have fundet sted.

Bestil materiale

Hvis du ønsker at modtage information om udlejning af dit feriehus gennem DanCenter, kan du udfylde formularen nedenfor.


I hvilket land er din feriebolig?


Udlejer du din feriebolig i dag?


Feriebolig område:


Adresse:


Postnr.:


By:


Adresse hvor vi kan sende materialet til:


Navn:


Adresse:


Postnr.:


By:


Land:


Telefon nr.


E-mail:

 Jeg er enig i betingelser og vilkår.