Kontakt
Kontakt Cookies

Vores service for udlejning

DanCenters lokalkontorer er repræsenteret i hele Danmark.

Her kan du få service og rådgivning om udlejning af netop dit sommerhus. En anden vigtig funktion for et lokalkontor er, at modtage vores gæster, så de føler sig velkomne, men også at være din sikkerhed for, at du trygt kan udleje dit sommerhus gennem DanCenter.


Lejerskiftekontrol

Lejerne skal aflevere dit sommerhus i samme rene stand, som de modtog det. Klinkegulve skal vaskes, tæpper og møbler skal støvsuges, komfuret skal renses, toilet og bad skal rengøres, der skal vaskes op etc. Denne slutrengøring tager typisk 3-5 timer, men den tid vil mange lejere hellere bruge på at tage stille og roligt af sted (sommerhuset skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen). I så fald kan de bestille DanCenter til at klare slutrengøringen, hvilket mange benytter sig af. Hvis lejerne selv vælger at gøre rent, går DanCenter sommerhuset igennem ud fra et særligt lejerskiftekoncept. Kontrollen sikrer, at huset er rent til de næste lejere.


Det varierer fra bureau til bureau, hvor ofte dit sommerhus bliver kontrolleret. Nogle udlejningsbureauer gør det stikprøvevis, andre efter hver udlejning, som det er tilfældet hos DanCenter.


Strøm, vand etc.

Efter aftale med dig som husejer opkræver DanCenter afregning for forbrug som eksempelvis strøm og vand. Gæsterne aflæser de enkelte målere ved ind- og udflytning. Efter afrejse kontrollerer DanCenters personale at gæsternes aflæsning er korrekt.


Rengøring

Vores servicepersonale kontrollerer dit sommerhus efter hver udlejning og ved denne kontrol sikrer vi, at huset er ordentligt rengjort. DanCenter har udarbejdet en rengøringsstandard, som benyttes af vores personale ved en lejerskiftekontrol. Derudover udleveres den til alle lejere, så de kender til minimumskravene for en rengøring. Skulle der ved en kontrol vise sig en synlig skade eller mangler ved rengøringen, vil vi tage kontakt til dig eller lejeren, alt afhængig af årsagen.


Pool- & spahuse

Mange sommerhuse i Danmark er udstyret med en indendørs swimmingpool og/eller et spabad. Dette er meget efterspurgt blandt vores lejere og er bl.a. med til at forlænge udlejningssæsonen og dermed forøge indtjeningsmulighederne for dig som ejer.


Hvis dit sommerhus har spabad eller pool, har vi et veluddannet personale, som foretager den nødvendige kontrol af vandkvaliteten samt en kontrol af de tekniske installationer, der hører til swimmingpoolen. Der vil altid blive ført en journal over diverse målinger samt en registrering af det kemikalieforbrug, der har været.


Den øgede efterspørgsel på netop disse sommerhuse stiller store krav til kvalitet og sikkerhed. Derfor har vi hos DanCenter valgt at uddanne vores personale til at udføre kontrol med pool og spabad.


Når du udlejer dit poolhus gennem DanCenter, får du gratis poolkontrol én gang ugentligt, i de uger du stiller huset til udlejning. Uanset om huset er udlejet eller ej. Du skal dog selv betale for kemikalier m.m. til rengøring og vedligeholdelse af swimmingpool og spabad.


DanCenter samarbejder med førende udbydere indenfor salg af kemikalier m.m. til vedligeholdelse af vandet. Dette sikrer dig som husejer, at du altid har adgang til gode priser og at du altid bliver informeret om nye produkter indenfor pool- og spaområdet.


En poolkontrol hos DanCenter er med til at sikre, at du og dine gæster kan benytte poolen uden at skulle bekymre jer om vandets kvalitet. Hos DanCenter er alle vores pool- og spafolk erfarne og derudover certificerede via et kursus, som er tilrettelagt i samarbejde med Miljøcentret under Miljøstyrelsen.


Når du udlejer dit spahus gennem DanCenter, er du sikret en spakontrol efter hver udlejning. DanCenter sørger for at spabadet bliver rengjort efter regler udarbejdet af Feriehusudlejernes Brancheforening.


Ejerhjemmesiden

Når du udlejer dit sommerhus via DanCenter, får du adgang til din egen personlige ejerhjemmeside.


Ejerhjemmesiden fungerer også som postkasse mellem dig og DanCenter.


Den årlige husgennemgang

Hvert år i januar/februar/marts gennemfører DanCenter en kvalitetsvurdering af alle vores sommerhuse. Efter vurderingen, der foretages af de lokale DanCenter kontorer, modtager du en tilbagemelding på gennemgangen. Den består bl.a. af en detaljeret gennemgang af dit sommerhus med en vurdering af ”tingenes” tilstand. Er der ting, som skal forbedres, eller er der faciliteter, der evt. kan øge din udlejning, som vi anbefaler dig at overveje.


Ejeranalyse

Selv om DanCenter gennem mere end 55 år har opbygget en stor erfaring i sommerhusudlejning, foretager vi jævnligt en tilfredshedsanalyse blandt vores husejere. På den måde kan vi få tilbagemeldinger om, hvad der er vigtigt for dig som husejer. Disse tilbagemeldinger er vigtige for os, for kun på den måde kan vi fortsat være et af Danmarks foretrukne udlejningsbureauer.


Vi er kort sagt meget opsatte på at værne om samarbejdet med dig som husejer og at passe på dit hus, gøre lejerne glade og tilfredse under deres ferie, samt sørge for at de har lyst til at komme igen.


Udlejningsmagasinet - DanCenter magasin til ferieboligejere

Hvert år i foråret og i efteråret modtager du med posten DanCenters Udlejningsmagasin med relevante oplysninger om den forestående sæson samt diverse nyheder fra DanCenter og branchen som helhed.

 

Udlejningsmagasinet efterår 2018

Hvad kan jeg tjene?
Vores service
Vores dialog og samarbejde med lokalkontoret er altafgørende

Bestil materiale

Hvis du ønsker at modtage information om udlejning af dit feriehus gennem DanCenter, kan du udfylde formularen nedenfor.


I hvilket land er din feriebolig?


Udlejer du din feriebolig i dag?


Feriebolig område:


Adresse:


Postnr.:


By:


Adresse hvor vi kan sende materialet til:


Navn:


Adresse:


Postnr.:


By:


Land:


Telefon nr.


E-mail:

 Jeg er enig i betingelser og vilkår.