Kontakt
Kontakt Cookies

Se din mulige lejeindtægt

Prøv vores prisberegner og se din mulige lejeindtægt!

Er du sommerhusejer eller drømmer du om at blive det?

Vores online prisberegner giver dig et hurtigt estimat på din forventede indtjening ved udlejning. Beregningen er baseret på data fra tusindvis af sommerhuse i Danmark.
Og så er det ovenikøbet gratis og tager kun 2 minutter!
Du kan se meget mere omkring hvilke faktorer der har betydning for, hvad du kan tjene på udlejning af dit sommerhus her.


Har du mere end 1 sommerhus? Ring på tlf. 7023 0680 og få en samlet vurdering!HUSK: De første 40.900,- af din lejeindtægt er skattefrie, når du udlejer dit sommerhus gennem et udlejningsbureau som DanCenter. Det er derfor en stor økonomisk fordel at leje dit sommerhus ud. Hos DanCenter kan vi tilbyde dig en særdeles fleksibel udlejningsaftale, hvor du faktisk kun behøver at stille 4 uger til rådighed i skolernes sommerferie.

Få flere penge mellem hænderne

Beregningen er lavet på baggrund af vores erfaring for bedst udlejede uger, rådgivere med stor indsigt i lokalområdet samt mange års erfaring fra sommerhusbranchen og kendskab til markedet, så du kan få den bedst mulige indtjening. I den forventede lejeindtægt er der taget udgangspunkt i, at huset er til rådighed for udlejning hele året, naturligvis med respekt for de gældende regler for vinterudlejning.


Du vil blive kontaktet og modtage en professionel og individuel beregning på, hvad dit sommerhus kan lejes ud for. Selvfølgelig med respekt for dine egne ønsker om brug af huset. Ønsker du selv at bruge huset i ny og næ, skal du huske på, at dette kan have indflydelse på din lejede indkomst.


Vores online prisberegner giver dig et anslået og uforpligtende estimat på hvor meget du kan tjene på at udleje dit sommerhus. For at modtage en mere nøjagtigt lejeindtægt, bør du kontakte os direkte.


Jo flere udlejningsuger desto større omsætning!