Kontakt
Kontakt Cookies

Hvad kan jeg tjene på min udlejning?

Få et uforpligtigende tilbud på din indtjening ved at udleje dit sommerhus

Det beløb, du får for at udleje dit sommerhus i en uge, kan variere lige fra 1.000 og op til 15.000 kroner afhængigt af en lang række faktorer nævnt herunder. Du har mulighed for at få udarbejdet et uforpligtigende udlejningsestimat ved at kontakte os.


Geografi

Danmark er ikke bare Danmark, når det gælder sommerhusudlejning. Faktisk kan landet inddeles i næsten 30 forskellige priszoner, hvor nogle af områderne langs den jyske vestkyst er absolutte topscorere på sommehus-turisternes hitliste. Generelt kan man sige, at områder med brede sandstrande og godt badevand er de mest populære og derfor også de områder, hvor lejepriserne er højst.


Indtjeningen på to identiske sommerhuse kan således variere helt op til 25% alene på grund af beliggenheden. En forskel, der naturligvis også afspejler sig i købsprisen på sommerhusene.


Afstand til strand

Afstanden til nærmeste badestrand er en betydelig faktor for udlejningsprisen. Jo tættere, des højere pris. I et af de attraktive områder vil lejeprisen således kunne variere op til 25% på to identiske sommerhuse, som f.eks. ligger hhv. 200 meter og 3 km fra stranden. Er der tillige fri udsigt over vandet, stiger lejeprisen yderligere.


Størrelse

Lejeprisen stiger i takt med husets kvadratmeter og antallet af sengepladser. Har sommerhuset mange sengepladser, er det en fordel, hvis det er indrettet, så to eller flere familier kan have hver deres afdeling. Som tommelfingerregel stiger lejeprisen 5-7% for hvert ekstra soveværelse med to regulære sengepladser (ikke køjer).


Udstyr

Jo mere luksus, des højere pris. Swimmingpool, spabad, sauna, solarium, parabol, internet, opvaskemaskine, vaskesøjle osv. er nogle af de ting, der kan hæve lejeprisen.


Kvalitet

Sommerhusets alder og generelle stand har også betydning for lejeprisen. Et nyere eller nyrenoveret sommerhus med moderne møbler vil i sagens natur indbringe mere end et ældre om end velholdt sommerhus (selvom der også er efterspørgsel på disse sommerhuse).


Årstid

Efterspørgslen varierer hen over året, hvilket vil sige, at du kan tjene mere på at udleje ugerne hvor skolerne holder sommerferie end eksempelvis en uge i november.


For lidt og for meget

Kunsten at opnå den maksimale totalindtjening på sommerhuset i sæsonen ligger i at finde balancen mellem ugepris og efterspørgsel. Sættes lejeprisen for højt, vil det blot resultere i, at sommerhuset står tomt en stor del af sæsonen. Den rigtige prissætning er med andre ord den, som lige præcis giver fuld belægning i de enkelte delsæsoner.


Individuel vurdering

Når du laver en formidlingsaftale med et udlejningsbureau, vil der altid blive udarbejdet et individuelt forslag til ugepriser for dit sommerhus i de enkelte delsæsoner med udgangspunkt i de nævnte faktorer. Hos DanCenter er det en af vores indlejningskonsulenter, der vil udarbejde en udlejningsaftale for dit sommerhus. Ønsker du at få udarbejdet et samlet udlejningsestimat, gør vi gerne dette uforpligtende, alt du skal gøre er at kontakte os.

Bestil materiale

Hvis du ønsker at modtage information om udlejning af dit feriehus gennem DanCenter, kan du udfylde formularen nedenfor.


Feriehusets adresse:


Feriehusområde:


Adresse:


Postnr.:


By:


Kontakt

Navn:


Adresse:


Postnr.:


By:


Land:


Telefon nr.


E-mail:

Er du husejer hos DanCenter og vil anbefale?

Udfyld dit hus nr. her:
Obs, dette felt skal kun bruges til at udfylde et 5 cifret DanCenter hus nr. Jeg er enig i betingelser og vilkår.